با حضور وزیربهداشت انجام شد:
راه اندازی اولین مركز جامع اهدا در تهران
مركزي براي اهداي خون کامل، پلاسما، پلاكت و سلول هاي بنيادي

با حضور وزیربهداشت انجام شد:

راه اندازي اولین مركز جامع اهدا در تهران

مركزي براي اهداي خون کامل، پلاسما، پلاكت و سلول هاي بنيادي

اولین مرکز جامع اهدا با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اداره کل انتقال خون استان تهران راه‌اندازی شد، دراین مرکز علاوه بر خون کامل، پلاسما، پلاکت، سلول های بنیادی و ...  اهدا می شود.

به گزارش روابط عمومی انتقال خون استان تهران، يكشنبه ششم تير 1395، با حضور دکتر سید حسن هاشمی؛ وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اولین مرکز جامع اهدا با هدف تامين خون، گلبول قرمز، پلاسما، پلاكت و سلول هاي بنيادي در اداره كل انتقال خون استان تهران افتتاح شد.

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

در حال حاضر اهدای خون در كشور طبق آخرین استانداردهای بین المللی انجام مي شود

دکتر سید حسن هاشمی؛ وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در حاشیه افتتاح مرکز جامع اهدا در استان تهران با ابراز رضایت از عملکرد سازمان انتقال خون و آمار اهدای خون در کشور، اظهار کرد: در شروع کار وزارت در دوره جدید تنها یک روز ذخیره خون داشتیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در زمان حاضر و در دوره کاری دولت تدبیر و امید با همت مردم و تلاش سازمان انتقال خون، در کشور با هیچ مشکلی در زمینه خون و فرآورده های خونی روبرو نيستيم و در حال حاضر تولید فرآورده های خونی طبق آخرین استانداردهای بین المللی انجام می شود.

وزیر بهداشت با خوب توصیف کردن شرایط اهدای خون و تولید فرآورده های خونی در کشور، افزود: هم اکنون شرایط خوب است اما کمک دولت و خیران را می طلبد تا این چرخه کاملتر شود و همانند مراکز جامع اهدا در تهران در دیگر نقاط کشور نیز این مراکز راه اندازی شود.

مديرعامل سازمان انتقال خون:

در مرکز جامع مستقیماً پلاکت اهدا می شود

دکتر پورفتح اله؛ مدیرعامل سازمان انتقال خون در مراسم افتتاح این مرکز با بیان اینکه مصرف پلاکت در دنیا به شدت در حال افزایش است، گفت: بر اساس آخرین گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت، به خاطر پدیده سالمندی و افزایش بیماری های بدخیم از دهه پنجم زندگی به بعد، مصرف پلاکت در دنیا و همچنین در کشور ما نیز در حال افزایش است.

وی افزود: مصرف پلاکت در پنج سال گذشته از 300 هزار به یک میلیون واحد رسیده که با روش سنتی امکان تأمین نیاز بیماران وجود ندارد، بنابراین ما به سمت اهدای مستقیم پلاکت رفته ایم.

دکتر پورفتح اله گفت: در مرکز جامع اهدا که افتتاح شد مستقیماً امر اهدای پلاکت انجام می شود و حجم پلاکت دریافتی از این طریق شش برابر روش معمولی است، یعنی یک دهنده پلاكت، دُز درمانی یک بیمار را فراهم می کند و کیفیت درمان از این طریق افزایش می یابد.

مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور درباره آخرین آمار اهدای خون در ماه رمضان نیز گفت: میزان اهدای خون از اول ماه مبارک رمضان تا امروز در سراسر کشور 99 هزار واحد بوده و هیچ بیمارستانی با کمبود خون و فرآورده‌های خونی مواجه نشده است.

وی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده، خوشبختانه امسال در سراسر کشور و به ویژه در تهران 11 برابر مصرف روزانه، ذخیره خون داریم.

 

مديركل انتقال خون استان تهران:

18 درصد خون کشور در تهران تولید می‌شود

دكتر سید مرتضی طباطبایی؛ مدیر کل انتقال خون استان تهران در آيين رونمايي از اولين مركز جامع اهدا در كشور، با بیان اینکه تهران به عنوان بزرگترین مرکز انتقال خون کشور حدود 18 درصد از خون کشور را تامین می کند، افزود: به دلیل ارجاع بیماران از شهرستانها به تهران و همچنین گسترش مراکز آنکولوژی و جراحی، 27 درصد از خون کشور در تهران مصرف می شود که به تبع آن مصرف دیگر فرآورده های خونی همچون پلاکت نیز افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه مرکز جامع اهدا در مدت زمان کمتر از 50 روز تجهیز و راه اندازی شده، افزود: در این مرکز 44 تخت شامل 24 تخت برای اهدای خون کامل، 4 تخت ویژه اهدای پلاکت و سلولهای بنیادی و 10 تخت برای اهدای پلاسما پیش بینی شده است.

 

امتیاز :  ۴.۰۰ |  مجموع :  ۲

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0